Известие

Collapse
No announcement yet.

Лека полека...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Тоя лагер там е 302 или 203. Разликата между радиуса му и тоя на шайбата е около 2-3 пъти. Следователно се върти 2-3 пъти по-бързо. И при 8 000 об/мин, пак е в границите. А и дйствително, първо лагера започва да шуми, а след това...
    За менте части, просто не ми се говори!
    Служат за оправдание при некадърни монтажи.
    По-вероятно е нещо да е паднало вътре. Някой боклук!
    Ама давай снимки да разследваме!
    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Добре де сега ролката блокирала ли е или се върти ? Най вероятно според мен самата пужина на ролката да не е влязла добре в чопа си и да е натегната накриво .Като е видяла напън да е изплюла но при това положение не би трябвало да фръкне а просто да се откачи !
      Alfa Romeo 33 IMOLA 1.4 i.e. 90hp. 1351 cc. 93 г. (907A)

Comment

• мм най-вероятно няма предпазни капаци щото то иначе няма вариант да искочи от там !
        Alfa 145 1.4 t.s

Comment

• Дайте снимки!
          Останалото е ....
          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Самата пина истана изхвърча само ролката със оста!!!!!

Както и да е мотора е вече с нови обурудвани глави нов маслен филтар нови бензинови маркучи и това е за сега върви добре чува се добре остана само едно гадно шляпане от колекторите явно някои не е затегнат добре!!!!
            Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

• тея колектори и при 145-цата често сменях гарнитура и тук се обажда удряни правени след това не се затягат като хората ама това да и е проблема !!!
              Alfa 145 1.4 t.s

Comment

• Аиде новата мода е цилиндърчето (помпа) на съединителя.ТПС-а и тои се е*е тоест буксата понякога на свободна ми вдига до 1700 оборота като размърдам буксата и се оправя дали е от него или нещо друго ще да е!!!!!!!!
                Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

• Така ситуацията е следната!!!! Попаднаха ми следните уреди http://www.bgtuning.com/catalog/prod...oducts_id=1228

http://tuning-parts.bg/60mm-kombinirani/639/

http://tuning-parts.bg/60mm-kombinirani/640/

та въпроса ми е кое каде да сложа за да е максимално правилно измерването нямам книжка към нито един от уредите!!!

за налягане на маслото мисля да го сложа до филтъра за температура на маслото мисля да го сложа в средата на блока там кадето е датчика за таблото незнам каде да навра датчика за водата или мига да ползвам този дето е за таблото а най важното ми е от каде да взема сигнал за оборотомера че моя се е*е на криво и показва каквото си иска!!!!!!! Между другото имам и тази фащялка плус още няколко други http://tuning-parts.bg/aksesoari-uredi/687/ мисля да сложа това по средата на блока и там да сложа датчиците на лампата и на дачика за температура на маслото !!!!!!!!

Comment

• Сигнала за оборотомера ще го вземеш от минуса на бобината. Волтметъра се стреми да е колкото се може по-от акумулатора!
                    Останалите-от където ти е кеф!
                    Обърни внимание на датчика за температура на маслото! Трябва да е в пряк контакт с движвщо се масло. За налягането може и да е на половин метър от блока, но тоя за температурата го навий на някоя тапа.

Comment

• значи за температура на маслото го слагам до филтъра а на един троиник завивам за налягане на маслото и за лампата на таблото а +совете на уредите ги закачам на контактния ключ но кои кабел трябва да търся на контактния ключ искам като дам на контакт и тогава да светват.и друго датчика за температура на водата каде да го сложа имаме ли някаде затапен извод или да го вържа за датчика за водата които си е вързан и този на таблото или е по добре да използвам този които е даден с уреда???????

Comment

• Двата уреда не ги връзвай от един датчик!
                        Все ще намериш някоя тапа по главите

Comment

• Първоначално публикувано от RealSeX Покажи съобщение
                          от каде да взема сигнал за оборотомера че моя се е*е на криво и показва каквото си иска!!!!!!!
                          Провери си масите към купето на колата те са доста важни и ще ти заработи оборотомера. При мен бе това.
                          Ама ти да не видиш нещо на мен ми изхвърча ремък ти с два то марката бреда явно не става.
                          Опел Кадет GSI
                          166 2,4 JTD
                          ако мислиш че е здрава дай та тествам

Comment

• Така сега имам проблем уреда за температура на водата които е на таблото показва едни страхотни градуси в които се съмнявам и затова взех и отделен уред със датчик към него бате Иво каза да ги варжа за един датчик този на таблото и този новия обаче този които си ми е на колата има един кабел а този които го купих сега е със 2 син и бял!!! Та въпросът ми е какъв е изхода връзвам си мунинг уреда някаде по системата или пражя някжи чалъми ??????????

Comment

• тоя датчик мисля че на всички боксери е еднакъв и не е скъп. що не вземеш да го смениш направо или ако имаш друг под ръка,пробвай с него.
                              на мунинг уреда 2-та кабела са ти сигнал и маса. кой какъв е , може опитно да установиш. освен това трябва да имаш още едно захранване и маса. два уреда не трябва да ги връзваш на един датчик, а и новия сигурно е с различен датчик така че може нищо да не ти покаже. вържи си го някъде с неговия. може за пробата да го топнеш в разширителния съд направо.
                              точка

Comment

• така и направих топнах го в казанчето и показва доста верни показатели сега имам друг въпрос датчика за температура на маслото каде е наи добре да го сложа на отвора в средата на блока или на мястото на тапата до масления филтър????

---------- Post added at 20:58 ---------- Previous post was at 20:56 ----------

Първоначално публикувано от rijko Покажи съобщение
                                Провери си масите към купето на колата те са доста важни и ще ти заработи оборотомера. При мен бе това.
                                Ама ти да не видиш нещо на мен ми изхвърча ремък ти с два то марката бреда явно не става.
                                мани вече като видя ролки бреда и ми избиват малки червени пъпчици

Comment

Working...
                                X